Ungdomsråd

OM UNGDOMSRÅDET FAABORG-MIDTFYN (UFM) 

 

Hvem er vi?

Rådet består udelukkende af kommunens unge borgere. Rådets aktive søger flere engagerede unge, der vil være med til at bakke op om idéen og engagere sig i ungdomspolitikken og ungdomskulturlivet i Faaborg Midtfyn Kommune.

 

Indflydelse i kommunen

Ungdomsrådet vil blandet andet fungere som et rådgivende organ til kommunalpolitikerne, når der skal diskuteres politik, som vedrører unge og uddannelse. Her har de aktive en chance for at få indflydelse på noget aktuelt i kommunen, der vedrører deres egen hverdag - samt også at få indblik i det demokratiske samfund og systemets opbygning.

 

Attraktive aktiviteter

Rådet vil også stå for en række kulturelle aktiviteter for unge; så som koncerter, sportsarrangementer mm. Her har man mulighed for at være med til at gøre ungdomslivet i FMK mere attraktivt og skabe et bredere fællesskab blandt unge i kommunen.

 

Repræsentanter

Rådet har allerede bred repræsentation fra uddannelsesinstitutionerne, men ønsker at forbedre repræsentationen endnu mere - helst således, at der er mindst én aktiv fra hver institution. Her har ungdomsrådet valgt at lægge deres fokus på at hverve aktiver blandt skolernes elevråd.

 

Vil du vide mere?

Skal vi komme forbi din skole en dag, hvor elevrådet holder møde, for at præsentere ungdomsrådets arbejdsemner og detaljer? Kontakt Lars Mosgaard på tlf. 72 53 83 40 eller mail lmosg@faaborgmidtfyn.dk 

 

Alle er velkomne

Ydermere er alle kommunens unge velkomne til at deltage i generalforsamlingen samt fremtidige møder i rådet.

Kontaktperson til elevrådet er Lars Mosgaard.

Han kan træffes på tlf. 72 53 83 40 eller på mail lmosg@faaborgmidtfyn.dk

 

Tilmelding til Ungdomsrådet samt Ungdomsrådets aktiviteter finder du HER

Faaborg-Midtfyn Kommune Ungdomsråd

 1. Stilling:
  Formand
 2. Fulde navn:
  Emilie Helsted Juul
 1. Stilling:
  Næstformand
 2. Fulde navn:
  Alberthe Veggerskilde
 1. Stilling:
  Kasser
 2. Fulde navn:
  Bertil Daugaard Ley