Alt om tilmelding til fritidshold

Du tilmelder dig her på siden. Klik ind på holdoversigten, og find det hold, du vil gå på. Hvis du benytter mobiltelefon, læg den da vandret for at se alle vores hold.

Du kan også hente appen IST Ungdomsskole.

Til iphone https://apps.apple.com/dk/app/ist-ungdomsskole/id1131573605?l=da

Til Android https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.nodes.ist


Du skal bruge elev UNI-login for at kunne tilmelde dig. Forældres UNI-login kan ikke anvendes.

Du tilmelder dig ved at klikke på "tilmeld". 

Du skal tilføje mobilnummer eller mailadresse. Det bruger vi til at sende besked om holdstart osv. Det er vigtigt, at det er et mobilnummer eller en mailadresse, som du jævnligt tjekker. 

Hvis der ikke er flere ledige pladser på holdet, kan du tilmelde dig en venteliste.

Jeg får teknisk fejl

Den hyppigste årsag til en teknisk fejl på siden er, at der er forsøgt en tilmelding til et hold med et UNI-login, der ikke er registreret på en ung fra 7. klasse til og med 18 år, men enten ældre eller yngre.  Du kan være nødsaget til at lukke browseren helt og åbne den igen for at logge ind med det rigtige UNI-login.  Alternativt anbefaler vi, at du bruger vores app IST Ungdomsskole, som kan downloades i App Store eller Google Play.  

Kan du ikke genkende dette, men får alligevel melding om en fejl, kan du ringe til vores administration på tlf. 72538300, som vil hjælpe dig videre. 


Hvem kan gå i Ungdomsskole, og hvor gammel skal man være

Det kan alle unge fra man starter i 7. klasse. til  og med 18 år, som bor eller går i skole i Faaborg-Midtfyn. 

Hvis du endnu ikke er fyldt 13 år, men går i 7. klasse, kan du også tilmelde dig til undervisning i ungdomsskolen.


Hvad koster det at gå i Ungdomsskole

Det er gratis at gå i ungdomsskolen. På særlige hold som fx udflugter, knallertundervisning, friluftshold og på nogle af de kreative hold betaler du dog et mindre beløb (fx til materialer). Der er brugerbetaling på rejser. Du kan læse mere om dette i holdbeskrivelserne.Må jeg gå på flere hold

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange hold du kan vælge at gå til. Men det er vigtigt, at du har tid til det hele. Vi forventer, at du møder op - hver gang og til tiden.


Kan jeg tilmelde mig et hold, der er startet

Ja, hvis du kan tilmelde dig på hjemmesiden, hvis der er ledige pladser. Ellers vil der typisk stå, at det ikke er muligt at tilmelde sig.