Arrangement:

ESport - LoL-Onlinecoaching

enrollmentText:
startDate:
14. jan
endDate:
20. maj 2021
paymentRateSum_display:
-
E-Sport LoL "League of Legends" - Onlinecoaching

Ungdomsskolen Faaborg-Midtfyn starter her under Corona-krisen coaching (hjemmeundervisning/coaching) i League of Legends (LoL)
Vi starter torsdag den 14. januar 2021 og herefter hver Torsdag fra kl. 16-18. Når vi på et tidspunkt er tilbage til "normale" tilstande og igen må mødes og game fysisk, vil holdet fortsætte som fysisk hold med base i Faaborg.

Du kan enten tilmelde dig et hold eller individuelt hvor vi så vil lave hold med henblik på at spille liga kampe.

- Tilmelding -

Det er vigtigt du er tilmeldt inden opstart!
her under corona-perioden er det ekstra vigtigt i bliver tilmeldt for at kunne blive underettet om evt. ændringer i forbindelse med undervisningen. Tilmelding sker her på fmus.dk og du tilmelder dig ligesom du plejer med dit UNI-login.

Når du er tilmeldt skal du også tilmeldes online-LoL-holdet via dette link til FMUS Discord server: https://discord.io/fmusesport

League of Legends.: Træner/coach: Mikkel L. Johansen - tlf 2152 5672

Ansvarshavende koordinator

Kenneth Johansen
mobil: 72531157 (40812093)
Email: kejoh@fmk.dk

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Esport i Ungdomsskolen

Brænder du for konkurrence, sammenhold og gaming, så er eSport helt sikkert lige noget for dig! eSport er gennem de seneste år blevet mere og mere udbredt og accepteret som en disciplin, hvor man kan konkurrere på højt plan. Den stigende interesse for eSporten betyder samtidig, at det er blevet muligt at leve af at dyrke eSport på top niveau, hvilket er en drøm for mange. Derfor er der naturligvis også kommet mere fokus på, hvordan man bliver en dygtig eSportsudøver.

Sammenhold og sunde vaner
eSport er ikke længere lig med cola og chips, men handler i langt højere grad om sunde vaner og god træning, hvilket kan sammenlignes med mange andre sportsgrene. eSport i Ungdomsskolen har derfor fokus på arbejde med at blive bedre i spillet, men også udenfor spillet. Undervisning i eSport i Ungdomsskolen vil udelukkende tage udgangspunkt i League of Legends og CS:GO (Counter Strike), da disse spil giver god mulighed for at udvikle sociale og kommunikative færdigheder.

Når du deltager i eSport i Ungdomsskolen får du en seriøs og spændende tilgang til eSporten, hvor du vil blive udfordret både spil- og personlighedsmæssigt. Vi vil arbejde med, hvordan man kommunikerer, samarbejder og opfører sig som en del af et hold, hvor ingen kan undværes. Vi vil arbejde med teori, taktik og analyse, hvor man skal kunne tåle at snakke om fejl og forbedringer i forhold til ens spil.
 1. ID:

  SK-23

 2. Tidspunkt:
  16:00 - 18:00
 3. Ugedage:
  Torsdag
 4. Distrikt:
  Faaborg-Midtfyn Ungdomsskole
 5. Aldersgrænse:
  Nej
 6. Klassetrin:
  Ingen krav
 7. Adresse:
  Grønnegade 40, 5600 Faaborg
 8. Underviser:
  Mikkel Lund Johansen
 9. Antal pladser ledige:
  2
 10. Kategori:
  E-sport