Arrangement:

ESport Årslev - CS:GO - Protræning

enrollmentText:
startDate:
27. sep
endDate:
14. feb 2022
paymentRateSum_display:
-
eSport Årslev
CS:GO PRO-Træning 2021/2022

Brænder du for konkurrence, sammenhold og gaming, så er eSport PRO-træning i Counter Strike også kaldt "CS:GO" helt sikkert et godt valg for dig! - eSport er gennem de seneste år blevet mere og mere udbredt og accepteret som en disciplin, hvor man kan konkurrere på højt plan. Den stigende interesse for eSporten betyder samtidig, at det er blevet muligt at leve af at dyrke eSport på top niveau, hvilket er en drøm for mange. Derfor er der naturligvis også kommet mere fokus på, hvordan man bliver en dygtig eSportsudøver.

Sammenhold og sunde vaner

eSport er ikke længere lig med cola og chips, men handler i langt højere grad om sunde vaner og god træning, hvilket kan sammenlignes med mange andre sportsgrene. I CS:GO i eSport skal vi derfor både arbejde med at blive bedre i spillet, men også udenfor spillet. Undervisningen i eSport vil udelukkende tage udgangspunkt i CS:GO, da spillet giver god mulighed for at udvikle sociale og kommunikative færdigheder. Det betyder, at man tilmelder sig holdet, udelukkende følger dette spil og hold igennem hele forløbet.


Seriøs træning

Når du deltager i eSport i Ungdomsskolen får du en seriøs og spændende tilgang til eSporten, hvor du vil blive udfordret både spil- og personlighedsmæssigt. Vi vil arbejde med, hvordan man kommunikerer, samarbejder og opfører sig som en del af et hold, hvor ingen kan undværes. Vi vil arbejde med teori, taktik og analyse, hvor man skal kunne tåle at snakke om fejl og forbedringer i forhold til ens spil. Vi skal sammen opbygge nogle gode rammer for, hvordan i kan dyrke jeres eSport på en sund og fornuftig måde, hvor fysisk træning og sociale aktiviteter også bliver inddraget. Undervisningen vil bestå af dels praktiske spil- og træningsøvelser og dels teori og klasseundervisning. Vi vil starte med helt basale kommunikations- og samarbejdsøvelser, men vil løbende hæve niveauet i takt med at vi bliver bedre. Til sidst skulle du meget gerne være blevet en bedre holdspiller og dygtigere eSportsudøver. Yderligere vil vi forsøge at kvalificere vores hold til flere af de størrere turneringer og konkurrencer i Counter Strike..


Faciliteter

Undervisningen i CS:GO, vil foregå Faaborg Midtfyns Ungdomsskoles Esports-lokale (Gastro & Gaming) på Polymeren i Årslev. Her råder vi over 10 gode high-end pc'er og storskærm, som bruges til vores træning.


Hvor?
Ungdomsskolens Esports-lokale (Gastro & Gaming) på Polymeren i Årslev

Hvornår?
Mandage 16.00-19.00

Træner:
Morten T. Tyllesen

Ansvarshavende koordinator
Kenneth Johansen
mobil: 72531157 (40812093)
Email: kejoh@fmk.dk


OBS! - af Coronahensyn og restriktioner er der kun et begrænset antal pladser til dette arrangement som skal gennemføres i henhold til FMK´s COVID19-retningslinier. Det betyder dermed også at man IKKE kan deltage, hvis man er hjemsendt eller i karantæne fra sin skole eller udannelsesinstitution.Ungdomsskolen har tilsluttet sig Esportens Etiske Kodeks

Esportens Etiske Kodeks er en såkaldt frivillig mærkningsordning og meningen er klar: Tilslutter man sig kodekset sender man som klub og forening et stærkt signal om viljen til at skabe tryghed og gennemsigtighed overfor forældre, seriøsitet overfor spillerne og troværdighed overfor esportsmiljøet. ESportens Etisk Kodeks er stiftet af Esport Alliancen, som består af eSport Danmark, DGI, Ungdomsringen og Dansk Firmaidrætsforbund med opbakning fra Center for Ludomani og Anti Doping Danmark.
 1. ID:

  LK-11-CS

 2. Tidspunkt:
  16:00 - 19:00
 3. Ugedage:
  Mandag
 4. Distrikt:
  Polymeren, Årslev
 5. Aldersgrænse:
  Nej
 6. Klassetrin:
  Ingen krav
 7. Underviser:
  Morten Thule Tyllesen
 8. Antal pladser ledige:
  2
 9. Kategori:
  E-sport