Arrangement:

ESport - ONLINE Boot Camp uge7

enrollmentText:
startDate:
18. feb
endDate:
19. feb 2021
paymentRateSum_display:
-
ONLINE E-SPORTS BOOTCAMP i vinterferien

Ferie og Corona-tid betyder tid til E-sports bootcamp - og vinterferien er heldigvis ingen undtagelse!
Den eneste undtagelse er, at vi ikke har fysisk fremmøde og afvikler vores camp online over 2 dage fra kl. 12-17.

Ungdomsskolens E-sports hold afholder bootcamp Torsdag d.18 og Fredag d.19 februar 2021 - begge dage
fra kl. 12:00-17:00 i League of Legends og Counter-Strike: CS:GO, deltagere vil blive udfordret både spil- og personlighedsmæssigt.
Vi vil arbejde med, hvordan man kommunikerer, samarbejder og opfører sig som en del af et hold, hvor ingen kan undværes. Vi vil arbejde med teori, taktik og analyse, hvor man skal kunne tåle at snakke om fejl og forbedringer i forhold til ens spil.

- Tilmelding -
Det er vigtigt du er tilmeldt inden opstart!
her under corona-perioden er det ekstra vigtigt i bliver tilmeldt for at kunne blive underettet om evt. ændringer i forbindelse med undervisningen. Tilmelding sker her på fmus.dk og du tilmelder dig ligesom du plejer med dit UNI-login.
Når du er tilmeldt skal du også tilmeldes online-LoL-holdet via dette link til FMUS Discord server: https://discord.io/fmusesport
League of Legends.: Træner/coach: Mikkel L. Johansen - tlf 2152 5672
Ansvarshavende koordinator
Kenneth Johansen
mobil: 72531157 (40812093)
Email: kejoh@fmk.dk
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Esport i Ungdomsskolen
Brænder du for konkurrence, sammenhold og gaming, så er eSport helt sikkert lige noget for dig! eSport er gennem de seneste år blevet mere og mere udbredt og accepteret som en disciplin, hvor man kan konkurrere på højt plan. Den stigende interesse for eSporten betyder samtidig, at det er blevet muligt at leve af at dyrke eSport på top niveau, hvilket er en drøm for mange. Derfor er der naturligvis også kommet mere fokus på, hvordan man bliver en dygtig eSportsudøver.
Sammenhold og sunde vaner
eSport er ikke længere lig med cola og chips, men handler i langt højere grad om sunde vaner og god træning, hvilket kan sammenlignes med mange andre sportsgrene. eSport i Ungdomsskolen har derfor fokus på arbejde med at blive bedre i spillet, men også udenfor spillet. Undervisning i eSport i Ungdomsskolen vil udelukkende tage udgangspunkt i League of Legends og CS:GO (Counter Strike), da disse spil giver god mulighed for at udvikle sociale og kommunikative færdigheder.
Når du deltager i eSport i Ungdomsskolen får du en seriøs og spændende tilgang til eSporten, hvor du vil blive udfordret både spil- og personlighedsmæssigt. Vi vil arbejde med, hvordan man kommunikerer, samarbejder og opfører sig som en del af et hold, hvor ingen kan undværes. Vi vil arbejde med teori, taktik og analyse, hvor man skal kunne tåle at snakke om fejl og forbedringer i forhold til ens spil.
 1. ID:

  SK-BOOT

 2. Tidspunkt:
  12:00 - 17:00
 3. Ugedage:
  Torsdag, Fredag
 4. Distrikt:
  Faaborg-Midtfyn Ungdomsskole (Bangsbo)
 5. Aldersgrænse:
  Nej
 6. Klassetrin:
  Ingen krav
 7. Adresse:
  Assensvej 96, 5600 Faaborg
 8. Underviser:
  Mikkel Lund Johansen
  Morten Thule Tyllesen
 9. Antal pladser ledige:
  13
 10. Kategori:
  E-sport